PERMATA DUNIA.

Aktres bogel berehat di Mumbai!!

MUMBAI: Aktres Veena Malek kelmarin menafikan laporan dia secara senyap kembali ke Pakistan selepas satu kontroversi akibat bergambar bogel untuk sebuah majalah India, sebaliknya menyatakan dia sedang berehat di sebuah hotel di sini akibat kepenatan.
Ketika laman web Pakistan berkata aktres itu pulang ke tanah air, pengurusnya Pratik Mehta menafikan perkara itu, mengatakan aktres itu masih berada di India.
Dia juga menjelaskan ia bukan satu publisiti untuk rancangan realiti akan datangnya.

Aktres berusia 33 tahun itu hilang sejak pagi Jumaat lalu dan Geo TV melaporkan Veena memasuki Pakistan menerusi sempadan Wagha di Punjab pada hari itu. Ada juga laporan mengatakan dia memakai burqa dan menggunakan pasport dengan nama sebenarnya Zahida.

“Veena tidak meninggalkan negara itu kerana sibuk menjalani penggambaran untuk filem pertamanya, Zindagi 50-50,” katanya.

Pratik berkata oleh kerana Veena mendapat tahu dia tiada sesi penggambaran pada 16 haribulan, aktres itu merancang menghabiskan masa berkualiti untuk dirinya.
Mehta berkata, aktres itu menukar lokasi dan menutup telefon bimbitnya, menyebabkan keadaan panik.

“Jadi saya gagal menghubunginya. Dia melalui masa sukar selepas semua kontroversi itu (berkaitan gambar bogel majalah FHM dan percutian itu dianggap dapat memulihkan dirinya,” katanya.

Veena terkenal selepas memberi keterangan terhadap kekasihnya, pemain boling Pakistan Mohammed Asif, mendakwa terbabit dalam mengatur perlawanan.

Dia menjadi popular selepas menyertai rancangan realiti, Bigg Boss. Veena dikecam ulama kerana gambar bogelnya dalam majalah FHM. – Agensi

sponser by

sponser by
online shopping center

TABUNG PERMATA

get your domain&hosting

Total Pageviews

Blog Archive

Popular Posts

Contact Us

Name

Email *

Message *